LINDSAY BATHROOM ALTERATIONS
Located in a beautiful octagonal-plan artists home in Glen Forrest, AYMOTH has been commissioned to design a bathroom to suit the eclectic style of the home's artist owner. Leaking, dated, and disfunctional, the current bathroom sports a foot-wash (similar to a bidet) a leaking shower cubicle, and 4 full walls of lovely but overwhelming vintage tiles. The bathroom also suffers from the no-window-curse, and so a beautiful and natural light giving voided sky-window will be employed.

Currently at initial design phase, we provided a few options for our client, based on some healthy design discussions on site discussing both of our ideas.

KEY POINTS: 
Eclectic but restrained in style, with the enthusiastic use of unconventional materials.
Retention of some features, including one wall of retro tiles, and a rowboat oar towel rail.
Materials palette of concrete, recycled timber, and copper.
Strong emphasis on using reclaimed materials.

DESIGN + DOCUMENTATION: Engaged January 2015 |  Currently in sketch design phase
BUILD: TBA
BUDGET: TBA